Jest to forum Gangu 666 w kultowej grze http://www.prisonwars.pl/266789/
Ja mam 15 lat. Jestem z Lublina. Lubię: muzykę (rock), grę na kompie, wszelakie sporty, interesuje mnie dziedzictwo Japonii (manga, anime, historia, itp itd). Trenuję Aikido(1,5 roku), i uczę się grać na gitarze (3 miechy). To tyle, liczę na ożywienie się forum i stworzenie zgranego gangu.
!!!Dalej szukamy jeszcze jednego moda!!!
mam 14 lat, jestem z Łodzi, lubię hip- hop, metal i taniec towarzyski, którego uczę się już ze 4 lata. lubię też grać w prison wars! mam nadzieję na stworzenie miłej, przyjacielskiej atmosfery
Świeżak
. ;] Ja mam 15 lat . mieszkam koło Ptb. i ... lubię słuchac muzyki a szczególnie lubię Tiesta . xxxd no i nie wiem co jeszcze . ? ! A ..i jestem strasznie ZAKRĘCONA . !! ;]]
Justyna z Zielonej Góry ;D 22 lata, studentka... Też nie lubię Poke i lubię ich gnębić... dzieci neo i dzieci JotPe... w grę PW gram bo mi się nudzi i ogólnie zepsuł mi się komp i muszę siedzieć na zjeb*** lapku gdzie nie wchodzą normalne gry tylko przez przeglądare ;D a wolnych chwilach lubię denerwować młodszą Sis... cYa
bunshee napisał:
Justyna z Zielonej Góry ;D 22 lata, studentka... Też nie lubię Poke i lubię ich gnębić... dzieci neo i dzieci JotPe... w grę PW gram bo mi się nudzi i ogólnie zepsuł mi się komp i muszę siedzieć na zjeb*** lapku gdzie nie wchodzą normalne gry tylko przez przeglądare ;D a wolnych chwilach lubię denerwować młodszą Sis... cYa
a wymiary xD profil na facebook'u lub nk do tego fotka.pl i bedzie gites
bunshee napisał:
50 cm w bicu haha ^^ facebooka nie lubię, nk tysz a fotka hmm... ma mnie 339 osób na czarnej liście ;D
biuscie?? oO 50 oO masa ale cos masz podziel sie zaraz nowy topic wymysle
mentos napisał:
bunshee napisał:
mentos napisał:
hmmm wiesz wogole co znaczy lol
lub biceps
hmm... no tak się składa że wiem ;D
jeszcze troche i sie zaleje dziewiczym rumiencem
Lepsze to niż potem xD